Η παγκόσμια δύναμη μασκών βιοτεχνολογίας  και high-end κοσμητικής τεχνολογίας , έφτασε στην Ελλάδα. 

Η Mask360 με έδρα στήν Αθήνα – Μαρούσι – Ιερέου Δούση 18, δημιούργησε το No.1 εξειδικευμένο χώρο τεχνολογιών αιχμής τόσο σε συσκευές αισθητικής γιά χρήση στο σπίτι όσο και σε πατενταρισμένες μάσκες ομορφιάς .

*Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία στο 2106140058
email: info@mask360.gr

Αρχές 

  • Συμβατότητα τεχνολογίας με εξειδικευμένα προιόντα βιοτεχνολογίας
  • Ταχεία διείσδυση & απορρόφηση
  • Αποτέλεσμα και ασφάλεια
  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Αντιγήρανση
  • Προστασία
  • 100% Γερμανική προέλευση προιόντων
  • Δερματολογικά ελεγμένα
  • Μη αλλεργιογόνα & parabens free

Advanced cosmetic technology | Mask360°

Προηγμένη Κοσμητική τεχνολογία

Η Mask360 είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρεία εστιασμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη τελευταίων τεχνολογιών αιχμής στον τομέα της κοσμητικής και αισθητικής για χρήση στο σπίτι.

Η Mask360 δημιουργεί προϊόντα high end με αφοσίωση,  με υψηλές προδιαγραφές και ασφάλεια.Η μοναδική προσέγγιση στη χρήση ενεργών συστατικών διαβεβαιώνει σίγουρα αποτελέσματα  με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Mask360.gr

Advanced cosmetic technology | Mask360° 

Eργαστήρια


Η Mask360 μοίρες συνεργάζεται με εξειδικευμένα εργαστήρια για όλες τις απαραίτητες δοκιμές όσον αφορά την ασφάλεια των προϊόντων.

Τα εργαστήρια της Mask360 είναι εγκατεστημένα στην Γερμανία και χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένες  και υψηλότερες ποιοτικά διαδικασίες και πρώτες ύλες.

Mask360° Age Control Device plus

bio stimulation technology

Πρωτοποριακή δυνατότητα διείσδυσης προιόντων φαρμακευτικής κοσμετολογίας κατά 300% αξιοποιώντας σε μέγιστο βαθμό τα συστατικά τους. Αυξάνει κατά 4 φορές την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης.

H σύσφιξη και η αναζωογόνηση προσώπου μέσω της τεχνολογίας βιοδιέγερσης πραγματοποιείται με την διέγερση 12.000 μικροδονήσεων το λεπτό στην επιδερμίδα επικεντρώνοντας τη δράση τους στις βαθύτερες στιβάδες του ιστού.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑΝΟ ΗΥDRO SKIN
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, η μέθοδος nano hydroskin με την nanoτεχνολογία αξιοποιεί τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, καθαρίζει αποτελεσματικά και δρα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας προκειμένου να μεταμορφώνει υπέροχα την υφή της, συσφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη!

Με την νανοτεχνολογία δημιουργούμε μικροσφαιρίδια προϊόντων  πολύ μικρού μεγέθους (1 εκατομμυριοστό του κυττάρου) , ώστε να διαπερνούν τον δερματικό φραγμό, χωρίς την χρήση ένεσης και χωρίς να τραυματίζεται η επιδερμίδα. Η έλλειψη νερού στην επιδερμίδα κάνει το δέρμα μουντό ενώ οι ρυτίδες και οι πόροι είναι πιο έντονοι. Παράλληλα το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο και μειωμένη ελαστικότητα. Εξαφανίζει τις ρυτίδες, διώχνει την κούραση από το βλέμμα που αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Μιλάμε για τον «σούπερ ήρωα» της ενυδάτωσης. 

 

Μασκες αντιγηρανσης για χρηση στο σπιτι Mask360
Αντιγηραντικη μασκα ματιων